вторник, 19 ноември 2013 г.

Кооперирани BG-партизани произвеждат, в режим на полулегалност, обречени на изчезване български продукти и така съхраняват автентични традиции и технологии от ДОБРОТО старо време. Екологична СЪПРОТИВА в градски условия. РЪЧНИ технологии срещу етикетираните симулакруми на хиперкооперативите. Човек можеш да бъдеш само извън регулациите на държавата. Там, естествено е и сладката тайна на Mr. MARMALADE. ЧОВЕШКО, твърде човешко е, да искаш да получаваш ЩАСТЛИВА храна, отгледана и приготвена с любов от ЩАСТЛИВИ хора. Всеки заслужава това. Според новите европейски регламенти, щастието при индустриално отглежданите бройлери и кокошки се съдържа в няколко квадратни сантиметра повече пространство в клетката. В определени моменти, човешкото щастие също се измерва в сантиметри. Но тези моменти, рядко траят повече от единайсет минути. "Животът не се мери с броя вдишвания, които правим - пише Джордж КАРЛИН - а с моментите, които спират дъха ни."

* * *
Mr. MARMALADE Ви очаква на още един адрес - https://www.facebook.com/BGmarmalade


"JUST Because You Shot Jessie James, Don't Make You Jessie James." - Майкъл ЪРМАНТРАУТ, "Breaking Bad"

Кооперирани BG-партизани произвеждат, в режим на полулегалност, обречени на изчезване български продукти и така съхраняват автентични традиции и технологии от ДОБРОТО старо време, когато киселото мляко се правеше от мляко, сиренето не растеше "по палмите", а ШИПКОВИЯТ мармалад не беше сертифицирана ябълкова помия, етикетирана, като модерен БИО-бранд.

Екологична СЪПРОТИВА в градски условия. РЪЧНИ технологии срещу химическите симулакруми на хиперкооперативите. АВТЕНТИЧНИЯТ "звезден" Човек срещу алчния едноизмерен човек на Маркузе.

Човек, в библейския смисъл, можеш да бъдеш само извън регулациите на държавата. Там, естествено е и сладката тайна на Mr. MARMALADE. ЧОВЕШКО, твърде човешко е, да искаш да получаваш ЩАСТЛИВА храна, отгледана и приготвена с любов от ЩАСТЛИВИ хора. Всеки заслужава това - порция ендорфини в подходящия момент.

Според новите европейски регламенти, критериите за щастието, при индустриално отглежданите бройлери и кокошки, са сбутани в няколкото квадратни сантиметра повече пространство в същата депресираща клетка. В определени моменти, човешкото щастие също се измерва в сантиметри. Но тези моменти, рядко траят повече от единайсет минути.

* * *
"Животът не се мери с броя вдишвания, които правим - пише Джордж КАРЛИН - а с моментите, които спират дъха ни."

Поемете дъх - предстои среща на сетивата с МАРМАЛАДА-апокриф.

ЕЛ Мармаладе!

Няма коментари:

Публикуване на коментар