неделя, 1 декември 2013 г.

Коледните участия на Ел МАРМАЛАДЕ започват! Производствените мощности на имагинерната фабрика за истински ШИПКОВ мармалад са натоварени до краен предел. Вече не е невъзможно да подариш разходка в миналото или СПОМЕН от детството. Машината на времето работи с екологичен БИО-дизел, произведен в рафинерията на "Mr. Marmalade Ltd." От 13-15 декември, МАРМАЛАДЪТ-апокриф ще се лее в Сити Център София!


* * *
ПОВЕЧЕ информация за предстоящото събитие - https://www.facebook.com/events/691254744241295/

* * *
МАРМАЛАДЪТ-апокриф може да бъде закупен от специализиран щанд на съботния пазар, организиран от "Хранкооп София", който се провежда всяка събота от 11.00-15.00 на столичния Пазар "Римската стена".

Паралелно с това, няколко търговски обекта, в района на Пазар "Красно село", в това число и един емблематичен тротоарен "номад" от Врачанско, продавач на домашни млечни продукти, съдействат за популяризирането на ШИПКОВИЯ мармалад, произведен по автентична стара технология във фабриката на Mr. MARMALADE. Предстои дистрибуция във Варна, Пловдив и емигрантската диаспора в Кралството.

Поръчките за страната се изпълняват с куриерска услуга на ЕКОНТ - до офис на фирмата или до посочен от клиента адрес. Цената на доставката е за сметка на купувача!

ШИПКОВИЯТ еликсир, който обезсмисли поне една дузина сертифицирани сурогати, узурпирали рафтовете в хипермаркетите и магазините за сиромаси, но просълзи три безпътни поколения, се предлага, идеологически, в четири разфасовки:

- 230 г - 3.50 лв.
- 360 г - 5.50 лв.
- 420 г - 6.50 лв.
- 470 г - 7.00 лв.


Специална Био-ОФЕРТА - Шипков мармалад с Виенска БИО-захар - 470 г - 8.50 лв.

* * *
"Заслужава си всяка стотинка." - беше казала наскоро една жена, запозната с ръчната технология при производството на традиционни български апокрифи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар